Začetek Društvo Občni zbor OZ4 Priloga 4 Poročilo predsednika nadzornega odbora za 2011

Zadnje na forumuCouldn't connect to the forum database.

OZ4 Priloga 4 Poročilo predsednika nadzornega odbora za 2011 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Torek, 10 April 2012 11:09
p { margin-bottom: 0.21cm; }

Poročilo predsednika nadzornega odbora

 

 

Pri preverjanju delovanja društva sem se pri sestavi poročila osredotočil na zapisnike sestankov upravnega odbora. Ob natančnem pregledu ni bilo ugotovljenih kršitev zakonov in/ali kršitev statuta društva.

Ob pregledu finančnega poročila ni bila odkrita nobena nepravilnost, poročilo pa pregledno prikazuje promet društva, kateri je v tekočem letu drugič za povrstjo presegel 1.000€.

 

Delo društva je vsekakor pozitivno, na posameznih področjih pa je mogoče zaznati nekaj stagnacije. Vendar je odraz kvalitetnega dela viden vsak prvi petek v mesecu, ko se na srečanju društva zbere veliko število članov.

Društvo je z lanskoletnim planov precej realnejše planiralo aktivnosti, kar se je izkazalo z malo nerealiziranimi nalogami. Prav tako je k izvajanju pripomogla lanskoletna sprememba planiranja, katera je uvedla manj številčne delovne skupine (npr. uspešna izvedba projekta društvenega kovanca).

 

Ob koncu bi ponovno poudaril, da je delo društva nadvse uspešno, s podobnim pristopom in vključitvi predlogov za dodatno izboljšanje pa v prihodnosti ni bojazni za stagnacijo.

 

 

Zapisal:

Uroš Tacar, predsednik nadzornega odbora

 

 

V Gameljnah, 02.03.2012