Začetek Društvo Občni zbor OZ 4 Priloga 5 Plan dela za leto 2012

Zadnje na forumuCouldn't connect to the forum database.

OZ 4 Priloga 5 Plan dela za leto 2012 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Torek, 10 April 2012 11:10
h1 { margin-bottom: 0.11cm; }h1.western { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 14pt; }h1.cjk { font-family: "DejaVu Sans"; font-size: 14pt; }h1.ctl { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 16pt; }h2 { margin-left: 0.76cm; margin-bottom: 0.11cm; }h2.western { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 12pt; font-style: italic; }h2.cjk { font-family: "DejaVu Sans"; font-size: 12pt; font-style: italic; }h2.ctl { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 14pt; font-style: italic; }p { margin-bottom: 0.21cm; }

 

Plan dela za leto 2012

 

Kratka predstavitev društva:

Društvo zbirateljev Sciurus, katero združuje neprofesionalne zbiralce raznih predmetov, je mlado društvo, ustanovljeno 4.7. leta 2008. Namen društva je povečati zanimanje za zbirateljstvo ter olajšati članom pridobivanje novih predmetov. Društvo deluje trenutno na dveh področjih; numizmatiki in filateliji, vendar se že uspešno širi tudi na druga področja, kot so zbiranje razglednic, značk, telekom kartic,... Z naraščanjem članstva se bo obseg področij delovanja povečeval, kar je predvideno tudi s statutom društva.

Osnovni cilj je neprofitno zbiranje predmetov. Zato je organiziranost podrejena vzajemnosti, zbiranje pa poteka na osnovi menjave predmetov zbiranja. Razumljivo je, da vedno ni mogoč tak način - v vsakem primeru pa je varnost pred goljufijami veliko večja.

 

CILJI za leto 2012

Upoštevali bomo interese članov, odprti bomo za predloge, saj si vsi želimo, da bo društvo uspešno raslo in se razvijalo še naprej; še posebej si želimo, da se poveča št. aktivnih članov, ki bodo v prinesli nove ideje in omogočili izvedbe dodatnih projektov. Poleg ohranitve tekočih aktivnosti v društvu, bomo na sestnaki UO potrdili stare in dogovorili tudi nove projekte:

 

  • Izdelava kovnice oz. društvenega kovanca 2 Sciurus

  • Izdelava lastne znamke in OPD-ja ob 4 obletnici ustanovitve

  • Pomagali pridobiti priložnostni poštni žig na pošti Radovljica za peto obletnico društva

  • Predstavitev društva na dogodku FESTIVAL RADOVLJICA

  • Skupen obisk vsaj enega sejma v tujini

  • Razstava ali delavnica – vsaj en dogodek

 

 

Finančna projekcija

 

Odhodki

Prihodki

Bančni stroški (plačila, nakazila)

40 EUR

Članarina (20)

400 EUR

Gostovanje strežnika, domena

45 EUR

Filatelistični abonma

100 EUR

Poštnina

40 EUR

Donacije, sponzorstva

500 EUR

Kovnica / Kovanec

500 EUR

 

 

Projektna (Festival Radovljica, Znamka, obisk sejma, , grafična podoba,…)

200 EUR

 

 

Nerazporejena sredstva

175 EUR

 

 

Skupaj:

1000 EUR

Skupaj:

1000 EUR

 

Filatelistični material sem dodal med prihodke, ker predstavlja razliko med kuplenimi in prodanimi znamkami, kot je v skladu s pogodbo Pošte Slovenije.

 

 

Radovljica, 03.02.2011

Predsednik društva:

Peter Kramar